Wybrane

Eliminacje. To już nie zabawa. W pogoni za władzą i miłością wszyscy są zdolni do najróżniejszych czynów. Nie zawsze są one dobre. Czasem w człowieku budzą się najgorsze instynkty...

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

Witam wszystkich bardzo serdecznie! Proszę dodanie zdjęcia swojej postaci jako avatara/ zdj profilowe oraz proszę aby loginem było imię i nazwisko kandydatki. Pozdrawiam

#126 2016-03-09 17:56:04

Maximon Max Thornes
Książę na emeryturze
Liczba postów: 852
Klasa: 1
AndroidChrome 48.0.2564.95

Odp: Sypialnia księcia

Drzwi się zatrzaskują, a ja poirytowany siadam na łóżku. Chowam głowę w dłoniach. Mam ochotę krzyczeć, czuję potrzebę do rozwalenia czegoś. Zamiast tego idę na salę muzyczną. Taniec zawsze mi pomagał.

I'll throw away my faith, babe, just to keep you safe.
tumblr_mdunyf2Qxu1qfwbie.gif

#127 2016-03-10 19:13:11

Maximon Max Thornes
Książę na emeryturze
AndroidChrome 48.0.2564.95

Po tym jak obudziłem się w sali muzycznej stwierdziłem, że mam ochotę na lenistwo. Zamknąłem się w swoim pokoju i razem z Derekiem graliśmy na komputerze w "Star Wars: Battlefront".

Wiadomość dodana po 50 min 05 s:
Nawet przez słuchawki usłyszałem ryk silnika limuzyny. Oto i przyjechała pompka do roweru. Prychnąłem. Teoretycznie był w moim wieku, ale z twarzy przypominał niemowlaka. Zasłoniłem zasłonę i uśmiechnąłem się. Pożałuje, że tu przyjechał.

Wiadomość dodana po 1 h 40 min 29 s:
Postanowiłem pójść przywitać się z naszym... gościem. Ale nie w takim stroju. T shirt i jeansy? Nie. Otworzyłem szafę. I wtedy go zobaczyłem. Całkowicie czarny garnitur na różne okazje. Czarna koszula, marynarka, krawat i spodnie. Bosko. Przebrałem się szybko i otworzyłem szkatułkę ze spinkami do mankietów. Leżały tam dumnie srebrne spinki w kształcie czaszek. Przeczesałem włosy i zawołałem Dereka. Zeszliśmy na dziedziniec.

#128 2016-03-12 19:12:06

Maximon Max Thornes
Książę na emeryturze
AndroidChrome 49.0.2623.91

Zdjąłem sukienkę i te paskudne buty. Mój ojciec zaraz przyjeżdżał. Założyłem białą koszulę i jeansy. Do tego czarne trampki i mogłem zbiec na dziedziniec.

Wiadomość dodana po 1 h 52 min 58 s:
Trzeci raz dzisiaj się przebieram. Czarne jeansy i bordowa koszula z krótkim rękawem, zapięta jedynie do połowy tak, że widać mi klatkę piersiową. Do tego czarne adidasy i zawieszka od Ollivera. Symbol rebeliantów z południa. Zawieszam gitarę na ramieniu i biorę Casiela na ręce. Wychodzimy, a Derek za nami.

#129 2016-03-16 11:27:00

Maximon Max Thornes
Książę na emeryturze
AndroidChrome 49.0.2623.91

Casiel i Derek jeszcze spali, kiedy wróciłem z herbatą. Wypiłem szybko gorący napój i wszedłem do łazienki. Spojrzałem na siebie w lustrze. Miałem rękę w gipise, rozcięty policzek i podkrążone oczy. Co się ze mną stało? No tak. Stałem się nikim. Zwiesiłem głowę. Nie jestem nikim. Jestem księciem, niedługo królem. Gdzie moja pewność siebie? Podniosłem głowę i uśmiechnąłem się. Muszę się ogarnąć.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
studnie wiercone limanowa