Eliminacje. To już nie zabawa. W pogoni za władzą i miłością wszyscy są zdolni do najróżniejszych czynów. Nie zawsze są one dobre. Czasem w człowieku budzą się najgorsze instynkty...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 … 6 7 8
- Tak mi się zdaje. Choć i tak lepiej się ukrywać. Dzisiaj to on kazał mi z tobą tańczyć. - Śmieję się. - I tak miałem to w planach, ale on nie musi o tym wiedzieć.
"You forget what you want to remember and you remember what you want to forget."
- Urok niektórych rzeczy polega właśnie na tym,że są tajemnicą.- uśmiechnęłam się przypominając coś.- Wcale tak źle nie tańczysz, widocznie księżniczka trafiła na twój zły dzień.
"People cry, not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long."
Śmieję się.
- Albo po prostu jest naburmuszoną zołzą.
"You forget what you want to remember and you remember what you want to forget."
- Prawdopodobnie jest naburmuszoną zołzą, ale to podobne normalne dla księżniczek. Nasza księżniczka też chyba nie jest zbyt milutka prawda?- roześmiałam przypominając jakie plotki swojego czasu chodziły w świecie mody o księżniczce.
"People cry, not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long."
Krzywię się.
- Nawet nie wspominajmy o Delphinee. Nie rozumiem, jak w takiej genialnej rodzinie mogła się narodzić taka osoba. Nie znosimy się wzajemnie. W ogóle mało osób ją lubi. Tak jak słyszałaś, nawet syn Olivera uważa, że jest okropna.
- W świecie mody też prawie nikt jej nie lubi, moja matka która jest projektantką jej nienawidzi.- skrzywiłam na samo wspomnienie o matce, ale obiecałam sobie że od urodzin zaczynam nowy etap w życiu bez myślenia o niej.- Ale muszę przyznać są siebie warte.
Kręcę głową.
- Może są zbyt do siebie podobne i dlatego się nie dogadują? - Zastanawiam się na głos.
Sprawdzam godzinę. Super. Spóźnię się na rozmowę. No po prostu fantastycznie.
Choć i tak wolałbym zostać tutaj z Katherine.
- Cholera. Jestem już spóźniony. Przepraszam, że dzisiaj tak krótko. - Po chwili wahania całuję ją w policzek. - Wszystkiego najlepszego, Katy.
Idę w stronę pałacu, ale przy samych drzwiach odwracam się i uśmiecham do niej, po czym znikam w pałacu.
- Może.- uśmiechnęłam się i również spojrzałam na zegarek.- Nic się stało, ważne że udało ci się wyrwać choć na chwilkę.- dodałam i podniosłam się z ławki. Jeszcze chwilę pochodziłam po ogrodzie i wróciłam do pałacu.
Strony: Poprzednia 1 … 6 7 8