Wybrane

Eliminacje. To już nie zabawa. W pogoni za władzą i miłością wszyscy są zdolni do najróżniejszych czynów. Nie zawsze są one dobre. Czasem w człowieku budzą się najgorsze instynkty...

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

Witam wszystkich bardzo serdecznie! Proszę dodanie zdjęcia swojej postaci jako avatara/ zdj profilowe oraz proszę aby loginem było imię i nazwisko kandydatki. Pozdrawiam

#1 2016-01-19 20:57:36

Maximon Max Thornes
Książę na emeryturze
Liczba postów: 852
Klasa: 1
Windows 7Firefox 43.0

Maximon Max Thornes

Maximon Max Thornes

Podstawy

Maximon Max Thornes

18
1
Książę (chociaż wolałby być gwardzistą)
Angeles

Wygląd

193 cm, postawny, dobrze zbudowany
Reszta - patrz zdjęcie

Charakter

Zabawny, towarzyski, ma dystans do siebie, czasami irytujący, lekko narcystyczny, inteligentny, sprytny, sarkastyczny, sprawny fizycznie, opiekuńczy, życzliwy, bezpośredni, nie kryje swoich uczuć, szczery do bólu, kocha swoją rodzinę. Potrafi słuchać, jest empatyczny.

Hobby/Co lubi robić: strzelać z łuku, jeździć konno i spacerować po pałacowych ogrodach, śpiewać, tańczyć, grać w przedstawieniach, biegać, oglądać stare seriale

Czego nie lubi robić: uczyć się, papierkowej roboty i poważnych rozmów

Umiejętności: Świetnie tańczy i śpiewa, potrafi przemawiać i przekonywać do siebie ludzi. Jest doskonałym szermierzem i ma dobre oko.

Słabości: Nie potrafi się skupić, co sprawia, że nie nadaje się do polityki, mimo pewności siebie kompletnie nie ma pojęcia, jak rozmawiać z kobietami.

Inne

Urodziłem się 13 lipca (piątek 13), mam młodszą siostrę. Nigdy nie chciałem być księciem. W dzieciństwie lubiłem patrzeć jak dzieci gwardzistów bawią się w ogrodach. Ja niestety miałem wtedy lekcje. Marzę o zostaniu profesjonalnym muzykiem, co raczej się nie spełni. Cieszę się z powodu eliminacji, ale uważam, że to bez sensu. Prawdziwa miłość nie powinna zostać wywołana presją.

Ciekawostki:
Mam motor
Ukrywam w pokoju czarne szczenię wilka, który ma jedno oko czerwone, a drugie niebieskie. (poznajcie Dereka)
Mam pokój obwieszony plakatami starych superbohaterów (Flash...)
Potajemnie wymykam się do lasu (przyjaźnię się z jednym z rebeliantów z północy)

Ostatnio edytowany przez Maximon Max Thornes (2016-01-19 21:03:47)

I'll throw away my faith, babe, just to keep you safe.
tumblr_mdunyf2Qxu1qfwbie.gif

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
studnie wiercone limanowa