Wybrane

Eliminacje. To już nie zabawa. W pogoni za władzą i miłością wszyscy są zdolni do najróżniejszych czynów. Nie zawsze są one dobre. Czasem w człowieku budzą się najgorsze instynkty...

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

Witam wszystkich bardzo serdecznie! Proszę dodanie zdjęcia swojej postaci jako avatara/ zdj profilowe oraz proszę aby loginem było imię i nazwisko kandydatki. Pozdrawiam

#1 2016-08-10 13:17:41

Fabian Castell
Książę Illei
Liczba postów: 1,032
Klasa: 1
LinuxChrome 49.0.2623.105

Likely

Nie tak trudno wymknąc się z pałacu
-Stanowiska trzeba było zorganizować juz wcześniej, a budżet akcji na stosunkowo niewielką skalę nie był aż takim problemem- wychylam się, prowadząc jedną ręką, żeby sprawdzić, czy nikt za nami nie jedzie. Pusto- Pomyslalem, że można w ten sposób choć trochę pomóc, chociaż w takim zakresie

giphy.gif

#2 2016-08-10 13:22:24

Cassidy Skiver
Kandydatka
Liczba postów: 292
Klasa: 6
MacintoshSafari 601.1

Odp: Likely

- Nie trochę - pokręciłam głową. - To uratuje życie wielu osobom.

"Nie rezygnuj i nie mów, że nie warto."
tumblr_inline_nmqq4jDZpB1qezeux_500.gif

#3 2016-08-10 13:34:50

Fabian Castell
Książę Illei

Nie odpowiadam, tylko po prostu się uśmiecham. Dzięki Bogu, Whites jest położone tuż przy Angeles, więc droga zajmuje nam niecałe dwie godziny. Głównie milczymy, czasami rozmawiamy. Staram się jechać jak najszybciej, ale jednoczesnie nie zwracać na nas za bardzo uwagi. Wjeżdżamy do Whites, a po chwili docieramy do pierwszego punktu. Duża platforma jest wyłożona po boku placu na rynku
-Nie odzywaj się,  w razie czego udawaj, że nie rozumiesz angielskiego- zwracam się do Cassidy, a potem wysiadam z wozu.
Jest chyba w pół do drugiej, dawno po godzinie policyjnej. Na ulicach nie ma praktycznie nikogo.

giphy.gif

#4 2016-08-10 13:40:40

Cassidy Skiver
Kandydatka
MacintoshSafari 601.1

Przytakuję i zabieram się za wypakowywanie paczek. Było ich na prawdę mnóstwo.
- Mam do ciebie pytanie, w jaki sposób będę przyjmowani ludzie? Czy wszyscy będą mogli dostać darmowe leki i wizytę lekarską? - Powiedziałam szeptem i po chwili namysłu dodałam. - Wysokie klasy też?

#5 2016-08-10 13:55:59

Fabian Castell
Książę Illei

-Nie, tylko poniżej Czwórek. Nie można sfinansowac wszystkiego... Po kilku lekarzy zostanie przyslanych na kazde stanowisko nad ranem. Będą przyjmować w polowych warunkach, ale ważne jest, żeby obsłużyć jak najwięcej potrzebujących. Wizyty będą trwały jeden dzień, żeby nie budzić podejrzeń. Podstawieni lekarze znają nas tylko jako arabskie bogate rodzeństwo, które zaproponowało im za wszystko spore wynagrodzenie.
Pierwsza część paczek się kończy, a my wyruszamy do kolejnego punktu. Łącznie są cztery, w całym Whites, a trzeba uwinąć się przed świtem.
Przy drugim punkcie kilkoro ludzi ucieka z placu na nasz widok. Przy trzecim jakieś dzieci wyglądają przez okna i wołają rodziców, którzy przyglądają się wszystkiemu zaszokowani. Ale nie wychodzą. Nie mogą, przed końcem godziny policyjnej.
Dojeżdżamy do ostatniego punktu. Odwracam głowę do Cassidy.
-Tą okolicę poznajesz, prawda?
To jej dzielnica

giphy.gif

#6 2016-08-10 14:11:54

Cassidy Skiver
Kandydatka
MacintoshSafari 601.1

Kiwam głową i zamykam na chwilę oczy, wciągając zapach świeżo pieczonych bułeczek cynamonowych na rogu.
- Idziesz prosto czterdzieści kroków, następnie musisz pójść na około, jeśli nie chcesz zostać... Pobity. Następnie wracasz na główną drogę i skręcasz przy starej księgarni w lewo. Trzeba jeszcze minąć nieczynny już bar i zejść z górki, na rogu stoi stara kamienica, która w niczym się nie wyróżnia, ale dla mnie jest jedyna na świecie - otworzyłam oczy i spuściłam wzrok. - Widziałam twój dom, cieszę się, że możesz zobaczyć gdzie ja mieszkam.
Odchrząknęłam i zabrałam się za dalsze rozpakowywanie pakunków.

#7 2016-08-10 14:37:32

Fabian Castell
Książę Illei

Przytrzymuję jej rękę.
-Masz- podaję jej większą paczkę- Powinno wystarczyć na dość długo, na różne... okoliczności. Kontaktowalem się z tym lekarzem, który ją badal- widzę jej zdziwiony wzrok- Naprawdę, sporo wiem, Cassidy. Idź do niej. Zanieś jej to. Mogę pójść z tobą, czy wolisz załatwić to... sama?

giphy.gif

#8 2016-08-10 14:40:52

Cassidy Skiver
Kandydatka
MacintoshSafari 601.1

Złapałam go za rękę.
- Mógłbyś... Pójść ze mną? - Zapytałam, pierwszy raz odkąd pamiętam, tracąc trochę pewności siebie.

#9 2016-08-10 14:55:59

Fabian Castell
Książę Illei

-Jasne- uśmiecham się- Tylko najpierw to rozpakujmy.
Ostatnia paczka trafia na platformę, a my ruszamy w stronę domu Idy. Ona prowadzi. Dzielnica jest... okropna. Dachy domów są częściowo zawalone, ulice są brudne. Dopiero teraz zdaję sobie sprawę, jak kandydatki z niższych kast muszą czuć się w pałacowych pokojach.
Dochodzimy do domu, a właściwie mieszkanka Cassidy

giphy.gif

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
studnie wiercone limanowa