Eliminacje. To już nie zabawa. W pogoni za władzą i miłością wszyscy są zdolni do najróżniejszych czynów. Nie zawsze są one dobre. Czasem w człowieku budzą się najgorsze instynkty...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Tutaj Max trzyma swoje zabawki.
Wiadomość dodana po 06 min 05 s:
Wchodzimy do garażu. Zdejmuję szybko koszulę i zarzucam na siebie czarny T-shirt i kurtkę skórzaną. Zakładam na twarz maskę a'la Erik z Upiora i zdejmuję płachtę z jednego z pojazdów. - Tadam. - uśmiecham się
I'll throw away my faith, babe, just to keep you safe.
- Łaał... - wzdycham mimowolnie. - Jest piękny... - mówię przejeżdżając dłonią po maszynie. Potem patrzę na maskę z "upiora w operze". Że swojej podręcznej torebki wyciągam ciemne okulary. Uśmiecham się do Maxa, a potem wzrok ześlizguje mi się na jego gips.
- Dasz radę prowadzić ze złamaną ręką? - pytam niepewnie.
Może i jestem wariatem... Ale skoro tak sądzisz, to znaczy, że ty też nim jesteś!
- Nie takie rzeczy się robiło. - podaję jej kask i sam wkładam swój. Wsiadamy na maszynę. Warkot silnika mnie uspokaja. Powoli, jednak szybko nabierając prędkość jedziemy do Angeles.
Odłożyłam kask na miejsce i schowałam okulary do torebki. Owinęłam się szczelniej kórtką Maxa i spojrzałam na niego.
- Wiesz... Nigdy nie bawiłam się tak dobrze - wyznałam niepewnie,
Może i jestem wariatem... Ale skoro tak sądzisz, to znaczy, że ty też nim jesteś!
Odłożyłem kask i maskę. - Masz ochotę na spacer, czy odprowadzić cię do pokoju? - zapytałem z uśmiechem.
- Wiesz... Jeśli to nie problem, chciałabym się jeszcze przejśc... tylko chwilę - poprosiłam, a potem ruszyliśmy w stronę ogrodu.
*ogrody pałacowe*