Eliminacje. To już nie zabawa. W pogoni za władzą i miłością wszyscy są zdolni do najróżniejszych czynów. Nie zawsze są one dobre. Czasem w człowieku budzą się najgorsze instynkty...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Wzięłam głęboki wdech i się uśmiechnęłam. Nie chciałam aby inne kandydatki uważały mnie za drętwą... Znałam tą piosenkę. Ale nie będę śpiewać.. Nie potrafię..
Może nie płaczę, ale to boli. Może nie mówię, ale czuję. Może nie pokazuję, ale mi zależy...
- Ooooooooooooooooooooooh
Ooooooooooooooooooooooh
Uptown girl
You know I can't afford to buy her pearls.
But maybe some day when my ship comes in
She'll understand what kind of guy I've been
And then I'll win
And when she's walking
She's looking so fine
And when she's talking
She'll say that she's mine
She'll see I'm not so tough
Just because I'm in love with an uptown girl
She's been living in her white bread world
As long as anyone with hot blood can
And now she's looking for a downtown man
That's what I am.
I'll throw away my faith, babe, just to keep you safe.
Gdy zaczełyśmy tańczyć już nie mogłam powstrzymać śmiechu i pozwoliłam aby świat wirował w cudownym śpiewie i melodi. Muszę nauczyć się tej piosenki!
Ostatnio edytowany przez Awara Aliquid (2016-01-24 22:39:29)
Może i jestem wariatem... Ale skoro tak sądzisz, to znaczy, że ty też nim jesteś!
Uptown girl
You know I can't afford to buy her pearls.
But maybe some day when my ship comes in
She'll understand what kind of guy I've been
And then I'll win
And when she's walking
She's looking so fine
And when she's talking
She'll say that she's mine - kręciłyśmy piruety z Awarą
"Bywa, że tylko człowiek, który stracił wszystko, potrafi obdarować Cię najcenniejszym skarbem."
To było naprawdę świetne doświadczenie, niech dziewczyny które się nie dołączyły żałują.- Ja też nie znam tekstu.- uśmiechnęłam się delikatnie i podeszłam do Claire i Awary aby z nimi tańczyć.
"People cry, not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long."
Zapomniałam o istniejcym świecie, o śniadaniu, o torebce która wisiała na krześle...
Może i jestem wariatem... Ale skoro tak sądzisz, to znaczy, że ty też nim jesteś!
- Ooooooooooooooooooooooooh
Ooooooooooooooooooooooooh
Uptown girl
She's my uptown girl
You know I'm in love with an uptown girl
My uptown girl
My uptown girl
My uptown girl
You know I'm in love with an uptown girl... - kończę piosenkę i wybucham głośnym śmiechem - Wybaczcie, trochę mnie poniosło
"And when she knows what she wants from her time
And when she wakes up and makes up her mind
She'll see I'm not so tough
Just because I'm in love with an uptown girl"
Śpiewam dość cicho, bo to dla mnie zupełnie nową sytuacja. Szczerze mówiąc, to nie tego się spodziewałam po pałacu, ale może tak jest nawet lepiej?
Wszystko przestało istnieć, byliśmy tylko my i muzyka.
"Bywa, że tylko człowiek, który stracił wszystko, potrafi obdarować Cię najcenniejszym skarbem."
Zaprosiłam Kate kółka i wybuchła śmiechem razem z księciem.
- To było wspaniałe doświadczenie! - zauważyłam zapominając dodać wasza wysokość
Wybucham śmiechem- Nie tylko księcia.
Zauważyłam, że Alex nie śpiewa. Jest bardzo nieśmiała, bycmoze umie śpiewać, ale na pewno nie w towarzystwie.
-Trochę to dziwne, nie?- szeptam do niej.
-Ale to było !- brakowało mi słów- niezłe,
- Dziewczyny, bardzo dobry pomysł. Skoro już jesteśmy przy muzyce, macie jakieś swoje ulubione zespoły?
Tańczyłam z dziewczynami w kółku gdy piosenka się skończyła i również się roześmiałam.
- To było genialne!- stwierdziłam cicho z ogroomnym uśmiechem.
"People cry, not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long."
- Billy Joel, Abba i Michael Jackson. - odpowiadam, nadal chichocząc. - A książę jakieś ma?
Z zamyślenia wyrwał mnie czyjś głos.
- Nawet bardzo. - burknęłam do Mageli.
Może nie płaczę, ale to boli. Może nie mówię, ale czuję. Może nie pokazuję, ale mi zależy...
- Ja słucham wszystkiego co leci w radiu.- Stwierdziłam nadal z uśmiechem siadając na swoje miejsce.
- Michael Jackson, 30 Seconds To Mars, Imagnie Dragons, Ed Sheeran i wiele innych, ale najbardziej to Michael. - wstałem i zrobiłem perfekcyjnego Moon walka.
Od razu się domyśliłam. Nie umie śpiewać. To nawet dziwne, że tak dużo dziewczyn ma takie czyste głosy.
-Miałabyś może ochotę przyjść do mnie po śniadaniu? - uśmiecham się do niej. Chyba potrzebuje pocieszenia.
To było niezłe.
Jak byłam mała zawsze tak chciałam potrafić.
Znów zaczęłam się śmiać.
- Michael naszym królem .
Zaczęłam bić brawo księciu za tego perfekcyjnego Moon walka.
- O tak potwierdzam.- zgodziłam się z Claire.
Zastanowiłam się chwilę.
- Sama nie wiem... Ten dzień zaczął się tak stresująco.. - mruknęłam bardziej do siebie. - Wiesz co..? - popatrzyłam na nią. - Z chęcią. - uśmiechnęłam się krzywo.
- Zdecydowanie Clarie, nikt mu nie dorówna - roześmiałem się i usiadłem przy stole. Zacząłem znowu jeść moje płatki.
- Muzyka zdecydowanie łączy ludzi - uśmiecham się do Kath
Wiadomość dodana po 01 min 14 s:
Usiadłam na swoje miejsce i zaczęłam się śmiać.
- A zaczęło się tak sztywno...