Eliminacje. To już nie zabawa. W pogoni za władzą i miłością wszyscy są zdolni do najróżniejszych czynów. Nie zawsze są one dobre. Czasem w człowieku budzą się najgorsze instynkty...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Wyję ze śmiechu.
- A ich było więcej niż n... - Uuups. Prawie powiedziałam "nas". - ..niż złych.
It is in herself.
She will find the strength she needs.
- Niee, rzadko kiedy mam do czynienia z tańcem.- kręcę głową.
My name is Juliett Falls and I am the blondest women alive. To the outside world I'm an ordinary nurse, but secretly, with the help of my friends in Agency, I use my blonde hair to fight crimes and find other metahumans like me. I didn’t hunt anyone, but in doing so, I opened up my blonde hair to new threats. And i'm the only one blonde enough to stop them. I am.. CURARIE.
Cudowne życie. Wypiłam już cztery kieliszki whisky. Idę do dziewczyn pod ścianę.
What you don't have you don't need it now
What you don't know you can feel it somehow
- Spokojnie, to był komplement. Chyba. Nie znam się na TAKICH rzeczach.
I am a question to the world
Not an answer to the heard
Or a moment
That's held in your arms
Na moje usta ciśnie się mnóstwo pytań ale zadaje tylko jedno wtrącając się do rozmowy:
- A czemu ten anioł nie może... - zastanawiam się przez chwilę. - Mieć własnego umysłu?
- Bardziej złożona sprawa. Ale naprawdę nie ma o czym mówić. - Śmieję się cicho. - Temat ciebie i Lisy jest ciekawszy.
In the night I hear them talk the coldest story ever told
Somewhere far along this road he lost his soul to a woman so heartless
- LISAAAA! - Krzyczę na powitanie. - Jak tam u ciebie?
It is in herself.
- Szkoda. Byłabyś świetną tancerką.
- Ponieważ Michael jest w ciele Jimmiego. On ożywił go jako naczynie. Bez Anioła... nie wiem, czy Jimmy dał by radę. - Nadal zasłaniam wypieki na twarzy. Głupi dzieciuch z kosmatymi myślami... ciekawe czy Michael to... NIE!
"ARAEL NIEŻYJE. JESTEM TYLKO JA - UOSOBIENIE OGNIA I ZŁA."
- Naprawdę? Nigdy o tym nie myślałam.
My name is Juliett Falls and I am the blondest women alive. To the outside world I'm an ordinary nurse, but secretly, with the help of my friends in Agency, I use my blonde hair to fight crimes and find other metahumans like me. I didn’t hunt anyone, but in doing so, I opened up my blonde hair to new threats. And i'm the only one blonde enough to stop them. I am.. CURARIE.
Potwierdzam słowa Calliope.
- Lisa! - wołam. Jestem juz całkowicie pijana.
"Jeśli nie czujesz straty po odejściu człowieka, to znaczy, że ten człowiek nic dobrego dla ciebie nie zrobił."
- Za dwa tygodnie jest bal. I mam zamiar coś zrobić. Poza tym nie wiem co ci o nas opowiadać - mówię. - Chciałbym, żeby przestała być taka niepewna.
It all starts with a dream
The dawn of a new day
- Yep, Mike uratował mi życie. Ale zmieńmy temat. To strasznie dołująca historia.
Or a moment
That's held in your arms
- Powinnaś. Masz talent. Poważnie.
Przypomina mi się rozmowa w mieszkaniu Lio.
- Na razie nic na to nie poradzisz. Tylko nie rób już takich dziwnych akcji jak na plaży, gdy się z wami spotkałem i musieliśmy powstrzymywać ją przed zabiciem cię. - Uśmiecham się pod nosem.
In the night I hear them talk the coldest story ever told
Somewhere far along this road he lost his soul to a woman so heartless
- Czeeść - witam się z nimi. - Piękny dzień... Co niee? - chichoczę.
Znów kiwam głową. Patrzę to na Jimmiego to na Araela.
- Mogę wyjść na dwór? - pytam niepewnie czując mrowienie w palcach.
- Nieee. - Śmieję sie. - Ale wino dobre. Wieje tu nudą, co nie?
It is in herself.
Śmieje się wraz z dziewczynami.
- Rozkrecmy to "ognisko" - robie cudzysłów w powietrzu.
"Jeśli nie czujesz straty po odejściu człowieka, to znaczy, że ten człowiek nic dobrego dla ciebie nie zrobił."
- Wiem. Robienie z siebie idioty, leży w mojej naturze - śmieję się.
Zauważam Lisę, Lio i jeszcze kogoś upijającego się.
- A one znowu się upiły - wzdycham.
It all starts with a dream
The dawn of a new day
LEWIS IDĘ CIĘ ZJEŚĆ!!! >:D
- Noo dobrze. Też zaczerpnę świeżego powietrza - przyznałem i ruszyłem z Corrin na zewnątrz.
Nie oglądaj się na Jimmiego...
"ARAEL NIEŻYJE. JESTEM TYLKO JA - UOSOBIENIE OGNIA I ZŁA."
- Coś postaram się pomyśleć, ale na razie najwięcej mojego czasu zjadają studia.
Wychodzę za nimi. I tak nie mam co robić. Zdejmuje koszulę i buty i wskakuję do basenu. Uff
Or a moment
That's held in your arms
- Taak. Nie ma jak poszaleć. - mówię smutno.