Eliminacje. To już nie zabawa. W pogoni za władzą i miłością wszyscy są zdolni do najróżniejszych czynów. Nie zawsze są one dobre. Czasem w człowieku budzą się najgorsze instynkty...
Nie jesteś zalogowany na forum.
- Oczywiście, że tak. Kto by cię posądzał o zrobienie tego bspecjalnie.
- Wyczuwam sarkazm - fuknąłem. - Nie chciałem dla panienki niczego złego - zapewniam po raz któryś.
"ARAEL NIEŻYJE. JESTEM TYLKO JA - UOSOBIENIE OGNIA I ZŁA."
- Mam nadzieję, że niczego tam nie dosypałeś.- patrzę podejrzliwie na drinka.- Bo chciałabym w całości dojść do domu.
My name is Juliett Falls and I am the blondest women alive. To the outside world I'm an ordinary nurse, but secretly, with the help of my friends in Agency, I use my blonde hair to fight crimes and find other metahumans like me. I didn’t hunt anyone, but in doing so, I opened up my blonde hair to new threats. And i'm the only one blonde enough to stop them. I am.. CURARIE.
Wybucham śmiechem. - Masz złą opinię, kolego.
- Dlaczego zawsze się mnie podejrzewa o to najgorsze?! - wybucham. - Czy ja naprawdę zrobiłem komuś kiedyś coś złego naumyślnie?!
- Czytałem obowiązkowo Biblię w młodości. Naprawdę mam zacząć wymieniać?
Odsuwam się od baru.- To ja może się odsunę, bo boję się że zaraz dostanę szklanką lub jakimś innym naczyniem od wściekłego barmana.
My name is Juliett Falls and I am the blondest women alive. To the outside world I'm an ordinary nurse, but secretly, with the help of my friends in Agency, I use my blonde hair to fight crimes and find other metahumans like me. I didn’t hunt anyone, but in doing so, I opened up my blonde hair to new threats. And i'm the only one blonde enough to stop them. I am.. CURARIE.
Posyłam wściekłe spojrzenie w stronę Jordana.
- Masz tupet - warczę. - To było dawno temu. Wiesz chyba, że jestem już kim innym...
- I dlatego w nikogo niczym nie rzucisz. - widzę jego minę - Spokojnie, to był żart. Przecież wiem.
- Nie za śmieszny ten żart - syknąłem nadal niezadowolony.
- Nie należę do ludzi z poczuciem humoru. Jestem staroświecki. - wzruszam ramionami.
- Trudno nie zauważyć. Ale kiedyś tzreba ruszyć z duchem czasu. Nawet w Piekle znajdziesz nowinki technologiczne - zauważam. Jak usłyszy to ktoś, kto mnie nie zna, pomyśli, że to metafora. A ile w tym prawdy...
- Umm... Arael. Potrzebny ręcznik. - mówię. - Masz coś na składzie? - marszczę brwi.
What you don't have you don't need it now
What you don't know you can feel it somehow
Unoszę brwi. - Ja nie chcę wiedzieć, co tam się działo.
Patrzę na na mokrą Lise.
- Za długo przebywałaś sama z Lewisem w jednym pomieszczeniu? - zastanawiam się. - Nie. Nie chcę znać odpowiedzi. Masz to - rzucam jej ręcznik.
- On. - wskazuję palcem na Lewisa - Mnie oblał. - mówię. - Więc potrzebny mi ręcznik - uśmiecham się.
- Czuję, że moje mieszkanie będzie do remontu... - westchnąłem. - Tylko mi do sypialni nie wpadnijcie, bo nie mam w planach wymiany pościeli.
- Zastanawiam się gdzie ty masz mózg - obejmuję się ręcznikiem
- Na swoim miejscu. Po za tym w sypialni mam kilka rysunków, a jak mi je zmoczycie... - patrzę na nią poważnie i groźnie. - To zabiję.
Ostatnio edytowany przez Smok (2016-04-18 19:26:26)
- O Leewis, jednak udało ci się kogoś wyrwać, mojej gratulacje pasujecie do siebie.- wybucham śmiechem.
- Idealnie się dobraliście. Jak potrzebujecie sali na wesele, chętnie udostępnię statek. - mrugam do nich i parskam śmiechem.
- Widzę, że znalazłaś sobie kolegę - uśmiecham się chamsko w stronę Jordana.
It all starts with a dream
The dawn of a new day
- Mnie przynajmniej w przeciwieństwie do ciebie ktoś chce.- mrugam rzęsa a potem przewracam oczami.
Blednę delikatnie, ale milczę. Zamiast tego piję wodę.
- Co tu się odwala... - jęczę bardziej do siebie niż do tych na podwójnej randcę.